The Challenge

The budget for this tenant improvement redefined the meaning of “shoestring”. Of course the result couldn’t look cheap and relies on restraint and simplicity to convey the client’s urban and modern IT image.

The Solution

Clean lines, minimal walls, the selective use of bold colors and the judicious deployment of high impact graphics give a sense of hierarchy, while allowing an open studio type atmosphere. Translucent acrylic panels cut at various lengths and heights intertwined with vibrant blue acrylic strips brings the online graphics out of the computer monitors and on to the walls that surround the conference room.

Results

The outcome met the budget while conveying a certain nonchalant indifference synonymous with today’s fast-moving communications technology while achieving the client’s desires for design impact, a light-filled interior, and an enjoyable work environment.